O nama

O nama

PapirPlast

Davne 1998. godine naša firma je započela svoje poslovanje sa fokusom na proizvodnju ambalaže od polietilena. Kroz godine rada i posvećenosti, postali smo prepoznatljiv lider u oblasti ambalaže, uspostavljajući standarde kvaliteta i pouzdanosti. U 2011. godini, odgovarajući na potrebe tržišta i zahteva naših klijenata, proširili smo naš asortiman proizvoda. Pored ambalaže, naša ponuda obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući dzakove, kese, vreće, termoskupljajuće folije i reklamne kese.

Od 2011. godine kada proširujemo naš asortiman proizvoda.
Ta proširenja nisu samo proširila našu ponudu, već su i potvrdila našu sposobnost da odgovorimo potrebama tržišta i da pružimo sveobuhvatan asortiman proizvoda našim klijentima.
Nastavljajući sa našim naporima da budemo sveobuhvatni partner u poslovnim potrebama, od 2017. godine počinjemo sa prodajom  PORTWEST HTZ opreme. Sa fokusom na posvećenost pružanja sveobuhvatnih rešenja za naše klijente, obezbeđujući im visokokvalitetnu opremu koja zadovoljava sigurnosne standarde u svim delatnostima. Uz našu široku ponudu proizvoda i usluga, posedujemo kako maloprodajne tako i veleprodajne kapacitete. Naša maloprodajna lokacija omogućava direktnu interakciju sa kupcima i pruža im mogućnost da pronađu proizvode koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama, dok veleprodajni deo našeg poslovanja omogućava efikasnu isporuku i podršku za veće količine proizvoda za poslovne partnere i klijente. To nam omogućava da pružimo potpunu podršku i zadovoljimo različite potrebe naših kupaca, bez obzira na njihovu veličinu ili specifične zahteve. 

Naš tim vam je uvek na raspolaganju